Відбулася робоча зустріч щодо підготовки проекту детального технічного завдання Twinning Fiche для Верховного суду України

25 листопада 2015 року у приміщенні Верховного суду України відбулася робоча зустріч з представниками Верховного суду України та Представництва Європейського Союзу в Україні щодо підготовки та затвердження проекту детального технічного завдання Twinning Fiche.

Під час зустрічі були розглянуті ключові питання щодо доопрацювання детального технічного завдання проекту Twinning Fiche «Посилення інституційної спроможності ВСУ у сфері захисту прав людини на національному рівні».

Учасниками зустрічі було обговорено питання щодо підготовки проектної документації, необхідної для публікації детального технічного завдання проекту Twinning Fiche, зокрема увага була зосереджена на плануванні майбутньої діяльності та основних компонентах проекту. Крім того, у ході робочої зустрічі були визначені орієнтовні дати затвердження проекту Twinning Fiche, його подальшої публікації та оголошення про відбір проектних пропозицій від країн-членів ЄС.

У зустрічі взяли участь начальник управління забезпечення діяльності керівництва Верховного Суду України Юрій Галаєвський, начальник відділу міжнародного співробітництва Верховного Суду України Ліна Губар та керівник сектору «Юстиція» Представництва Європейського Союзу в Україні Андрій Співак.  

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у зустрічі взяла заступник начальника відділу управління проектами Юлія Василько.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструмента інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини