Відбулася робоча зустріч у рамках проекту Twinning для Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України

30 листопада 2015 року у приміщенні Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України відбулась робоча зустріч у рамках проекту Twinning «Наближення законодавства України у сфері захисту рослин до законодавства ЄС. Удосконалення системи фітосанітарного контролю, який здійснюється в межах країни у сфері карантину та захисту рослин».

Під час зустрічі учасники обговорили важливі моменти перед підготовкою до написання детального технічного завдання (Twinning Fiche) та розглянули етапи подальшого співробітництва у рамках проекту Twinning.

У зустрічі взяли участь заступник директора департаменту - начальник управління - державний фітосанітарний інспектор Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Віктор Стефківський, начальник відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та екологічно-безпечних методів захисту рослин Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Оксана Орлова, експерт у сфері захисту рослин Метью Браун, та національний експерт у сфері захисту рослин Вікторія  Дорошенко.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у зустрічі взяв завідувач сектору програмно-технічного забезпечення Денис Папаря.

Довідково: з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструмента інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини