Відбулася робоча поїздка Голови Нацдержслужби України В’ячеслава Толкованова до Івано-Франківської області

  11 травня Голова Національного агентства України з питань державної служби В’ячеслав Толкованов перебував з робочою поїздкою в Івано-Франківській області.

 У рамках візиту відбулись робочі зустрічі Голови Нацдержслужби з керівництвом області, а саме з головою Івано-Франківської облдержадміністрації Михайлом Вишиванюком та головою обласної ради Олександром Сичем, під час яких було обговорено ряд питань, зокрема щодо стану реалізації плану заходів Рамкової угоди про співробітництво між Національним агентством України з питань державної служби, Івано-Франківською ОДА та обласною радою.

Окрім того, В’ячеслав Толкованов взяв участь в роботі круглого столу «Нове законодавство в сфері державної служби: шляхи практичної реалізації».

Також відбулося підписання Угоди про співпрацю між Центром адаптації державної служби до стандартів ЄС Нацдержслужби та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу.

До того ж, Голова Нацдержслужби зустрівся з ректоратом Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, де було обговорено перспективи розвитку підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців на базі магістратури.

У ході візиту керівник Нацагентства провів прес-конференцію для місцевих ЗМІ, під час якої поінформував щодо пріоритетів діяльності очолюваного ним відомства та про стан підготовки до впровадження нового Закону України «Про державну службу» в контексті виконання Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

На завершення робочої поїздки В’ячеслав Толкованов відвідав Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника та ознайомився з його навчально-матеріальною базою.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини