Відбувся семінар з питань законодавства у сфері прозорості, етики та цілісності державного управління

  16 травня 2012 року в м. Бухаресті (Румунія) у рамках виконання плану діяльності робочої групи "Реформування державного управління" ініціативи "Східне партнерство" відбувся семінар з питань законодавства у сфері прозорості, етики та цілісності державного управління. 

 Україну представили начальник управління організаційної та кадрової роботи Нацдержслужби України Сергій Плотян та головний консультант відділу управління проектами Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлія Мотрюк.

З вітальним словом виступили Міністр-делегат з питань державного управління Міністерства адміністрації та внутрішніх справ Румунії Віктор Пауль Добре, Голова Представництва ЄК в Румунії Ніколауе Іду та Віце-президент Національного агентства державних службовців Румунії Крістіан Роман.

Під час семінару обговорювалося питання законодавчого забезпепчення у сфері державного управління в країнах "Східне партнерство" та заходи, передбачені для поліпшення чинного законодавства, а також боротьби проти корупції. Учасники мали можливість обмінятися досвідом, прикладами передової практики, позитивними та негативними аспектами, пов'язаними з ключовими темами.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини