Наглядова рада проекту Twinning для Нацдержслужби України

 25 квітня 2012 року в приміщенні Національного агентства України з питань державної служби відбулося перше засідання Наглядової ради проекту Twinning "Підтримка розвитку державної служби в Україні".

До реалізації проекту залучені Адміністрація Президента України, Кабінет Міністрів України, Національна академія державного управління при Президентові України (НАДУ).

У ході зустрічі було обговорено стан імплементації проекту за перший звітний квартал, обговорено основні досягнення реалізації проекту та презентовано план заходів за компонентами на наступний квартал.

У засіданні взяли участь керівник проекту від України В’ячеслав Толкованов, керівник проекту від Великої Британії Роберт Стефенсон, молодший керівник проекту від Польщі Марчін Саковіч, постійний радник проекту Джейн Маклахлен, партнер постійного радника проекту Ігор Попов, заступник керівника управління з питань кадрової політики Головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України Лариса Фугель, Віце-президент НАДУ Марина Білинська.

Від Представництва Європейського Союзу в Україні участь взяли Володимир Кондрачук, керівник сектору «Реформа державного управління» та Александру Альбу, керівник відділу програм допомоги «Належне врядування».

Центр адаптації державної служби до стандартів ЄС представила завідувач сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Олеся Цикалюк.

Наступне засідання Наглядової ради заплановано на липень 2012 року.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини