Відбулася конференція з нагоди відкриття проекту Twinning «Підтримка розвитку державної служби в Україні»

23 березня в Національному агентстві України з питань державної служби відбулася Конференція з нагоди відкриття проекту Twinning «Підтримка розвитку державної служби в Україні» за підтримки Національної Школи управління Уряду Великої Британії та Національної школи державного управління Польщі.

Голова Нацдержслужби України В’ячеслав Толкованов у своєму вступному слові наголосив, що проект Twinning відповідає пріоритетам Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» та порядку денного асоціації Україна - ЄС, що є важливими елементами на шляху України до європейських норм та стандартів.

Як зазначив В’ячеслав Толкованов, метою проекту є сприяння у побудові сучасної, демократичної, професійної, орієнтованої на результат і заслуги, етичної, політично-нейтральної та сталої державної служби в Україні у відповідності з міжнародними вимогами та стандартами Європейського Союзу.

 «Перш за все, проект Twinning «Підтримка розвитку державної служби в Україні» спрямований посилити спроможність Національного агентства України з питань державної служби здійснювати реформування державної служби шляхом запровадження стратегічного підходу до вироблення відповідної державної політики, застосування нових інструментів управління людськими ресурсами та сприяння суспільному визнанню державної служби відповідно до європейських принципів і кращих практик», - наголосив Голова Нацдержслужби.
 Також із вітальним словом з нагоди відкриття Проекту виступили Посол Великобританії в Україні Лі ТЕРНЕР, т.в.о. Посла Республіки Польща в Україні Даріуш ГОРЖИНСКІ, т.в.о. Керівника Управління програм допомоги Представництва Європейського Союзу в Україні Хосе Роман ЛЕОН ЛОРА, Директор департаменту кадрового забезпечення Секретаріату Кабінету Міністрів України Юрій ЄВТЄЄВ, перший заступник Керівника Головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України Петро ПАНОЧЕНКО та Віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України Марина БІЛИНСЬКА.
 
У рамках заходу було підписано Угоду про співробітництво між Національним агентством України з питань державної служби та партнерськими організаціями щодо створення мережі дослідників з питань розвитку державної служби.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини