Голова Нацдержслужби В’ячеслав Толкованов взяв участь у відкритті філіалу кафедри регіонального управління та місцевого самоврядування

24 лютого Голова Національного агентства України з питань державної служби В’ячеслав Толкованов взяв участь у відкритті філіалу кафедри регіонального управління та місцевого самоврядування Харківського регіонального інституту державного управління НАДУ при Чугуївській міській раді.

У рамках заходу відбувся круглий стіл «Місцеве самоврядування: проблеми, перспективи, розвиток».

«Реалізація Президентських реформ потребує створення динамічної системи підвищення кваліфікації, практично зорієнтованої на здобуття державними службовцями та посадовими особами місцевого самоврядування, депутатами місцевих рад певних навичок, необхідних для ефективного виконання службових обов’язків, шляхом впровадження в діяльність органів державної служби та місцевого самоврядування наукових розробок та реалізацію їх науковцями відповідних вищих навчальних закладах. Відкриття філіалу – один з перших кроків на цьому шляху» - зазначив В. Толкованов під час виступу на круглому столі.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини