Відбулося засідання Науково-експертної ради з питань державного управління та розвитку державної служби при Нацдержслужбі

22 лютого відбулося засідання Науково-експертної ради з питань державного управління та розвитку державної служби при Національному агентстві України з питань державної служби.

У заході взяли участь Голова Нацдержслужби В’ячеслав Толкованов, директор Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС Марина Канавець та перший заступник директора

Центру Юлія Лихач, члени Науково-експертної ради Перший заступник директора Інституту підвищення кваліфікації кадрів Національної академії державного управління при Президенті України Наталія Ларіна, виконавчий директор Творчого центру «ТЦК» Володимир Купрій, міський голови м. Славутич Володимир Удовиченко, Перший заступник Директора Школи вищого корпусу державної служби Володимир Яцюк, начальник Центру європейської інтеграції України та адаптації зарубіжного досвіду Інституту проблем державного управління та місцевого самоврядування НАДУ Ольга Руденко, завідувач кафедри державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Дмитро Дзвінчук.

У ході заходу було представлено результати виконання досліджень і розробок в галузі державного управління, що проводилися Нацдержслужбою у 2011 році. Також було затверджено орієнтовну тематику досліджень і розробок в галузі державного управління, що проводитимуть Нацдержслужбою у 2012 році.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини