Відбулася робоча зустріч у рамках проекту Twinning для МОНмолодьспорту

15 лютого 2012 року у приміщенні Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України відбулась зустріч у рамках проекту Twinning «Модернізація законодавчих стандартів і принципів освіти та навчання відповідно до Європейської політики навчання протягом життя».

У ході зустрічі було обговорено план діяльності обох партнерів щодо підготовки контракту проекту та подальшої його реалізації. Зокрема, було обговорено питання щодо впровадження Національної рамки кваліфікації в Україні.

У заході взяли участь постійний радник проекту Йорген Олє Ларсон, від МОНмолодьспорту – директор департаменту професійно-технічної освіти В’ячеслав Супрун, заступник директора департаменту професійно-технічної освіти – начальник відділу взаємодії з соціальними партнерами та виробництвом Вікторія Карбишева, начальник відділу змісту та організації навчального процесу департаменту професійно-технічної освіти Алла Луцька, заступник начальника управління міжнародного співробітництва Максим Михайленко, начальник відділення науково-методичного забезпечення змісту професійно-технічноїосвіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Віктор Паржницький, керівник українського аналітичного центру професійної освіти «Національна обсерваторія», директор Київського професійно-педагогічного коледжу ім. А. Макаренка Ольга Щербак, експерт українського аналітичного центру професійної освіти «Національна обсерваторія» Людмила Щербак, від Представництва Європейського Союзу в Україні – керівник сектору освіти Віра Рибак, від Адміністративного офісу програми Twinning – координатор зазначеного проекту Юлія Мотрюк.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини