У НКРЗ відбулася моніторингова місія

13 лютого 2012 року у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та  інформатизації, яка є бенефіціаром проекту Twinning «Підтримка посилення регуляторної та юридичної спроможності Національної комісії з питань регулювання зв’язку України щодо регулювання сектору телекомунікацій», проведено моніторингову місію.

Під час місії було проаналізовано ефективність організаційних заходів, спрямованих на виконання зобов’язань НКРЗІ у рамках проекту. Зокрема, призначення посадової особи, яка буде співпрацювати безпосередньо з постійним радником проекту, створення належних умов для роботи постійного радника проекту та короткострокових експертів.

У роботі моніторингової місії взяли участь заступник директора департаменту забезпечення діяльності – начальник відділу матеріально-технічного забезпечення Сергій Поляков, головний спеціаліст відділу протоколу та супроводження міжнародних проектів Ганна Мазарська та інші.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у моніторингової місії взяли головний консультант сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська та головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи, СІВ та SIGMA Олеся Воронюк.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини