Організаційне засідання колегії Нацдержслужби України

6 лютого 2012 року відбулося організаційне засідання колегії Національного агентства України з питань державної служби.

До порядку денного були включені питання:

1) про утворення колегії Нацдержслужби України та її персональний склад;

2) про Положення про колегію Нацдержслужби України;

3) про Орієнтовний план роботи колегії Нацдержслужби України у 2012 році.

На початку засідання Голова Нацдержслужби України В’ячеслав Толкованов зазначив, що успішна реалізація ініційованих Президентом України Віктором Януковичем глибинних економічних перетворень неможлива без модернізації системи державного управління та реформування державної служби. Основний етап реформи буде проведено у нинішньому 2012 році. У цій ситуації дуже важливо забезпечити участь соціальних партнерів, недержавних організацій та громадськості у процесі прийняття рішень щодо формування та реалізації державної політики.

При цьому В’ячеслав Толкованов підкреслив важливу роль колегії як постійного консультативно-дорадчого органу, утвореного для підготовки рекомендацій щодо виконання покладених на неї завдань, погодженого вирішення питань, що належать до її компетенції, та для обговорення найважливіших напрямів діяльності Нацдержслужби України.

 

До складу колегії увійшли, крім керівників Нацдержслужби України, народні депутати, представники Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, міністерств і відомств, Національної академії державного управління при Президентові України, органів місцевого самоврядування та їх асоціацій, громадських організацій, профспілок.

 

На засіданні також було розглянуто і схвалено орієнтовний план роботи колегії Нацдержслужби України у 2012 році.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини