Повідомлення
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між структурою Організації Об’єднаних Націй з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок та Національним агентством України з питань державної служби

 

 

 

09 лютого 2021 року відбулось підписання Меморандуму про взаєморозуміння між структурою Організації Об’єднаних Націй з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок та Національним агентством України з питань державної служби.

Метою Меморандуму є поглиблення співпраці у сфері реалізації державної ґендерної політики, в тому числі щодо питань формування ґендерної політики в Україні, ґендерно орієнтованого бюджетування, реалізації, моніторингу та оцінки реформ.

У ході зустрічі Голова НАДС Наталія АЛЮШИНА подякувала Представництву ООН Жінки в Україні за багаторічну експертну підтримку і сприяння у реалізації реформи державного управління і державної служби, а також професійного навчання публічних службовців, зокрема, в контексті інтеграції принципів прав людини, недискримінації та ґендерної рівності. Крім того, Наталія АЛЮШИНА зазначила, що пріоритетним напрямком розвитку співробітництва є запровадження програм розвитку жіночого лідерства на державній службі.

У свою чергу, Еріка КВАПІЛОВА зазначила, що НАДС є стратегічним партнером Представництва ООН Жінки в Україні та запевнила в тому, що Представництво і надалі готове підтримувати ініціативи НАДС у питаннях забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків та подолання усіх форм дискримінації за ознакою статі на державній службі..

За результатами проведеної зустрічі сторони домовилися поглибити співробітництво в рамках реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між структурою Організації Об’єднаних Націй з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок та Національним агентством України з питань державної служби.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Галерея зображень

{gallery}3794{/gallery}

Підписатися на новини