Відбулась зустріч з Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні з питань впровадження системи управління якістю в Україні

10 березня 2021 року відбулась зустріч в режимі відеоконференції з Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні.

Під час зустрічі керівник Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні Павел Кост презентував напрями роботи організації. Зокрема, представив досвід співпраці з Національним інститутом місцевого самоврядування (м. Лодзь Республіки Польща) в контексті впровадження системи управління якістю CAF в об’єднаних територіальних громад України.

Разом з тим, перший заступник директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу (далі – Центр) Юлія Лихач окреслила основні напрями роботи Центру та презентувала напрацювання Центру, як Українського національного ресурсного центру CAF в частині впровадження системи управління якістю в органах державної влади України.

Під час зустрічі було приділено увагу посиленню спроможності об’єднаних територіальних громад в контексті впровадження системи управління якістю.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини