Повідомлення
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу співпрацюватиме із Інститутом державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту

19 серпня 2021 року Центр адаптації державно служби до стандартів Європейського Союзу та Інститут державного управління та наукових досліджень з цивільного підписали меморандум про співпрацю.

За словами директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марини Канавець, домовленості передбачають налагодження співпраці між сторонами з питань реалізації науково-практичних проєктів і програм, проведення науково-навчальних заходів, обміну досвідом та навчальними візитами.

У рамках співробітництва також планується підготовка і видання публікацій і матеріалів аналітичного та інформаційного характеру з метою поширення нових ідей та кращих практик з державного управління і державної служби, професійного розвитку державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування тощо. Фахівці Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу долучаться до аналізу і вивчення питань розвитку державних інституцій у контексті європейської інтеграції України, використання в Україні інституціональних інструментів.

Співпраця між сторонами стане більш концептуальною і щодо обміну досвідом та залучення науковців і викладачів Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

Актуально? Розкажіть друзям!

Галерея зображень

{gallery}3894{/gallery}

Підписатися на новини