Проведено навчання з підвищення кваліфікації щодо проведення обстеження системи управління якістю

26 серпня 2021 року Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу спільно з Українською школою урядування проведено онлайн-навчання щодо проведення обстеження системи управління якістю у формі розв’язання практичних вправ та обговорення актуальних питань застосування Методичних рекомендацій щодо проведення обстеження системи управління якістю міністерства, іншого центрального органу виконавчої влади.

Метою навчання є впровадження в Україні європейської моделі управління якістю CAF та надання методично-консультативної допомоги представникам органів державної влади щодо її впровадження.

У підсумку учасники оволоділи теоретичними засадами та практичними навичками впровадження в Україні європейської моделі управління якістю CAF. А також отримали методично-консультативну допомогу щодо проведення обстеження системи управління якістю.

Учасниками вищезгаданого навчання стали представники Офісу Президента України, Державного агентства лісових ресурсів України та його обласних управлінь лісового та мисливського господарства, які отримають відповідні сертифікати про підвищення кваліфікації.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини