Тренінг за програмою підвищення кваліфікації «Розроблення, моніторинг та оцінювання результатів виконання річних національних програм під егідою Комісії Україна – НАТО»

22 листопада 2021 року розпочався онлайн тренінг за програмою підвищення кваліфікації «Розроблення, моніторинг та оцінювання результатів виконання річних національних програм під егідою Комісії Україна – НАТО» (далі – РНП).

Тренінг організовано Національним агентством України з питань державної служби (далі – НАДС), Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу спільно з Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України та за експертної підтримки проекту технічної допомоги Канади PROTECT.

Головною метою тренінгу є удосконалення професійних знань, умінь та навичок державних службовців для забезпечення відповідного рівня їх професійної кваліфікації у сфері розроблення РНП, планування та проведення моніторингу й оцінки виконання таких програм.

З вітальним словом до учасників тренінгу звернулася Голова НАДС Наталія Алюшина, яка у своїй промові зазначила, що програма, за якою відбувається навчання, була розроблена на основі визначених потреб фахівців органів виконавчої влади, відповідальних за питання євроатлантичної інтеграції, за результатами проведення у 2020 році функціонального обстеження.

Крім того, наголосила, що одним з пріоритетів вдосконалення системи державного управління є посилення інституційної спроможності органів державної влади, в тому числі у сфері євроатлантичної інтеграції України.

Участь у тренінгу беруть фахівці органів виконавчої влади, інших державних органів та господарських структур, які залучені до розроблення, моніторингу та оцінювання виконання РНП.

За результатами навчання всі учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини