Відбулась зустріч національних контактних осіб CAF

16 травня 2022 року в онлайн режимі відбулась зустріч національних контактних осіб CAF, організована Європейським інститутом державного управління (EIPA).

З вітальною промовою до учасників заходу звернувся  генеральний директор Європейського інституту державного управління (EIPA) Марко Онгаро, який зазначив, що в умовах сьогодення державні організації повинні відповідати сучасним потребам, швидко адаптуватися до нових умов та бути спроможними задовольняти потреби громадян та бізнесу, що робить впровадження системи управління якістю важливим завданням для розвитку публічної служби.

Директор Національної школи державного управління Болгарії Павел Іваноф та національний кореспондент CAF в Болгарії Мімі Йотова представили підхід до впровадження CAF у Болгарії та обговорили шляхи забезпечення стійкості CAF.

Крім того, національні контактні особи мали змогу обговорити актуальні питання в окремих групах. Протягом робочої сесії було обговорено та проаналізовано критичні аспекти процесу самооцінювання та представлено результати обговорень для всіх учасників зустрічі. За результатами обговорення було представлено короткі презентації щодо наступних питань:

  • Ризики та можливості при організації процесу самооцінки;
  • Як інтегрувати логіку моделі в загальну стратегію організації.

Таким чином, всі учасники заходу мали змогу висловити свою думку щодо покращення процесу самооцінювання та зробити внесок у подальший розвиток ефективності використання CAF у роботі.

Також, протягом заходу було презентовано останні новини щодо змін на веб-сторінці та в роботі бази даних Європейського ресурсного центру CAF, що значно підвищить ефективність та зручність користування системою для користувачів мережі CAF.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяла участь начальник відділу забезпечення діяльності Адміністративного офісу програми Twinning Юлія Єрченко. 

Довідково:

Національне агентство України з питань державної служби має статус спостерігача у Робочій групі національних кореспондентів CAF EUPAN, а Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу має статус Українського національного ресурсного центру CAF.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини