Зустріч з доопрацювання Twinning Fiche щодо управління побутовими відходами

26 лютого 2013 року в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг відбулася робоча зустріч щодо доопрацювання детального технічного завдання проекту Twinning «Посилення законодавчої та інституціональної спроможності Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо поводження з побутовими відходами» для Мінрегіону.

Під час зустрічі було обговорено питання щодо визначення Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг (далі – Комісія) співбенефіціаром зазначеного проекту Twinning та доопрацювання заходів в окремих компонентах проекту з урахуванням завдань та повноважень Комісії.

Участь у заході взяли директор департаменту благоустрою територій та комунального обслуговування Олександр Ігнатенко, член Комісії Ольга Романюк, менеджер проекту від Представництва ЄС в Україні Жан-Франсуа Море та інші.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь керівник сектору проектів міжнародного співробітництва Сергій Копань та головний консультант координації проектів Twinning Євген Коробов.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини