Відбулась робоча зустріч щодо підготовки Twinning Fiche для Державної фінансової інспекції України

16 квітня 2013 року відбулася робоча зустріч щодо підготовки детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning «Допомога Державній фінансовій інспекції України (ДФІ) у перебудові функції інспектування у зв’язку із запровадженням системи державного внутрішнього фінансового контролю європейського зразка».

Під час зустрічі було обговорено проект детального технічного завдання (Fiche), зокрема ціль та мету проекту,  майбутні результати та заходи для реалізації зазначеного проекту Twinning. Крім того, було надано рекомендації від Представництва Європейського Союзу в Україні та Адміністративного офісу програми Twinning щодо подальшого доопрацювання детального технічного завдання.

Участь у зустрічі взяли координатор сектору управління державними фінансами Представництва Європейського Союзу в Україні Наталія Старостенко, директор департаменту організаційної роботи Держфінінспекції України Сергій Чорнуцький та заступник начальника відділу департаменту організаційної роботи Держфінінспекції України Інна Тихомирова.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Ірина Лучинська та головний консультант відділу управління проектами Ольга Денисюк.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини