Відбулося чергове робоче засідання Адміністративного офісу програми Twinning

23 квітня 2013 року відбулося робоче засідання Адміністративного офісу програми Twinning під керівництвом Голови Нацдержслужби України В’ячеслава Толкованова.

У ході робочого засідання було обговорено результати засідання Української частини Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС, під час якого було схвалено в цілому проект Плану залучення зовнішньої допомоги Європейської Комісії у рамках інструменту ТАІЕX у першому півріччі 2013 року і перелік проектних пропозицій щодо залучення зовнішньої допомоги ЄС у рамках інструменту Twinning.

Крім того, було розглянуто питання щодо Програми Всеохоплюючої інституційної розбудови (СІВ), зокрема виконання плану інституційної реформи у сфері виконання майбутньої Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Окремо було обговорено результати зустрічі постійних радників проектів Twinning та питання щодо підготовки до 11-го засідання Робочої групи з питань координації впровадження інструменту Twinning.

Під час засідання було обговорено питання щодо здійснення навчальних поїздок для державних службовців у рамках інструменту TAIEX.

Також було розглянуто основні напрями співпраці з Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), програмою SIGMA, Організацією чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС) та питання стосовно співробітництва у рамках Плану дій Ради Європи для України на період 2011 – 2014 років.

У зустрічі взяли участь представники Національного агентства України з питань державної служби, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Школи вищого корпусу державної служби.

Довідково:

З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів, а також Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини