Відбулась робоча зустріч щодо підготовки Twinning Fiche для ГУБОЗ МВС України

15 травня 2013 року в приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулась робоча зустріч з експертами з Німеччини та Словаччини. Метою зустрічі було обговорення детального технічного завдання (Fiche) та бюджету проекту Twinning «Вдосконалення методів боротьби з організованою злочинністю та корупцією завдяки впровадженню моделей та методів кримінального аналізу країн учасників Європейського Союзу», бенефіціаром якого є Головне управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

Під час зустрічі були наданні рекомендації щодо доопрацювання Fiche, зокрема обов’язкових результатів і заходів, а також бюджету проекту.

У зустрічі взяли участь представники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України та Представництва Європейського Союзу в Україні.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь головний консультант сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

Довідково:

З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини