Відбулося робоче засідання Адміністративного офісу програми Twinning

20 травня 2013 року відбулося чергове робоче засідання Адміністративного офісу програми Twinning.

У ході робочого засідання було обговорено питання щодо Програми Всеохоплюючої інституційної розбудови (СІВ), зокрема щодо плану інституційної реформи у сфері здійснення санітарних та фітосанітарних заходів та у сфері виконання майбутньої Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Крім того, було розглянуто питання щодо підготовки до 11-го засідання Робочої групи з питань координації впровадження інструменту Twinning, а також щодо здійснення навчальних поїздок для державних службовців  у рамках інструменту TAIEX.

Під час засідання розглядались основні напрями співпраці з Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) та Організацією чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС). Водночас було поінформовано щодо заходів у рамках проведення тижня НАТО в Україні.

У зустрічі взяли участь представники Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Довідково: 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими  актами..

Адміністративний офіс програми Twinning (АОП) функціонує при Національному агентстві України з питань державної служби та призначений здійснювати загальну координацію впровадження інструментів Twinning, TAIEX та програми CIB в Україні.

Нацдержслужба України також є національним координатором Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони, а також основним виконавцем заходів з виконання Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони, які передбачені Річною національною програмою та Планом діяльності Комісії Україна-НАТО на 2013 рік.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини