Зустріч з представником Омбудсмена щодо підготовки Twinning Fiche

23 травня 2013 року відбулася робоча зустріч з представником Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Метою зустрічі було обговорення підготовки детального технічного завдання (Twinning Fiche) для Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Під час зустрічі було проаналізовано обов’язкові результати проекту та надано рекомендації щодо їх доопрацювання.

У зустрічі взяли участь головний спеціаліст департаменту міжнародного співробітництва Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Олександ Шевченко та керівник сектору юстиції Представництва Європейського Союзу в Україні Андрій Співак.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь заступник директора – начальник відділу управління проектами Олеся Цикалюк та головний консультант сектору координації проектів Twinning Терех Анастасія.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини