Відбулося засідання наглядової ради для Мінсоцполітики

24 травня 2013 року у приміщенні Міністерства соціальної політики України відбулося друге засідання наглядової ради проекту Twinning «Підтримка розвитку системи соціальних послуг в Україні».

У ході засідання було розглянуто стан імплементації проекту протягом звітного кварталу, основні проблемні питання, що виникли під час реалізації проекту, а також здійснено планування заходів на наступний квартал.

Участь у засіданні взяли: керівник проекту Twinning від країни-партнера Марі Керль, заступник Міністра соціальної політики України Лідія Дроздова, керівник відділу «Добробут та здоров’я» Представництва Європейського Союзу в Україні Сергій Полюк, постійний радник проекту Андрій Третяк, партнер постійного радника від органу-бенефіціара Ірина Тарабукіна та інші.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва Сергій Копань та головний консультант сектору координації проектівTwinning Анастасія Терех.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програмиTwinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини