Відбулося п’яте засідання Наглядової Ради у рамках проекту Twinning для НКРЗІ

30 травня 2013 року у приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації відбулося п’яте засідання Наглядової Ради проекту Twinning «Підтримка посилення регуляторної та правової спроможності національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації України щодо регулювання сектору комунікацій», який впроваджується спільно з консорціумом країн-членів ЄС Іспанії, Латвії та Швеції.

Під час засідання було представлено заходи, що впроваджувалися протягом п’ятого квартального періоду (1 лютого  – 30 квітня 2013 року),  обговорено досягнення обов’язкових результатів та представлено заходи, що відбудуться у наступному квартальному періоді.

Участь у засіданні взяли керівник проекту від України – член НКРЗІ Ігор Сиротенко, інші члени НКРЗІ, керівник проекту від консорціуму країн-членів ЄС (Іспанія) Фабіо дель Алісаль, заступник керівника проекту (Латвія) Андрейс Домбровскіс, заступник керівника проекту (Швеція) Ула Бергстром, постійний радник проекту Томмі Вальгрен, партнер постійного радника від НКРЗІ Тетяна Фармагей та керівник сектору від Представництва Європейського Союзу в Україні Віра Рибак.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у засіданні взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини