Відбувлися перші Розумовські зустрічі у Чернігові

28 листопада 2012 року у приміщенні Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбувлися перші Розумовські зустрічі у Чернігові.

Захід організовано Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій спільно з громадською організацією «Сіверський інститут регіональних досліджень» відповідно до п. 11 Плану заходів щодо реалізації у 2012 році положень Стратегії державної кадрової політики на 2012-2020 роки.

У рамках Розумовських зустрічей було розглянуто три блоки питань:

- реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування;
- проблеми адміністративно-територіального устрою України;
- історичні аспекти розвитку вітчизняних владних інституцій.

Під час заходу Олександр Ісаченко,завідувач сектору документообігу Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу висвітлив питання застосування функціонального обстеження, як інструменту аналізу функцій та оцінки ефек¬тивності управлінської діяльності органів виконавчої влади та їх структурних підрозділів.

Актуально? Розкажіть друзям!