IV засідання наглядової ради проекту Twinning для Держстату України

11 грудня 2012 року у приміщенні Державної служби статистики України відбулося четверте засідання наглядової ради проекту Twinning «Розробка статистичних методологій в Україні відповідно до стандартів ЄС».

Метою засідання було обговорення реалізації проекту протягом четвертого звітного кварталу, що охоплює період з серпня по листопад 2012 року, та план заходів на п’ятий квартал реалізації проекту.

У рамках четвертого кварталу було здійснено 13 місій експертів. У ході 10 місій експерти зі статистичних служб Іспанії, Литви, Словаччини та Данії працювали разом зі своїми колегами з Державної служби статистики України у Львові та Києві. Крім того, було організовано два навчальних візити до статистичної служби Швеції у Стокгольмі.

Під час засідання було домовлено про продовження проекту на 3 місяці з метою впровадження додаткових заходів.

У заході взяли участь керівник проекту від України, заступник Голови Державної служби статистики України Наталя Власенко, партнер постійного радника проекту Юлія Музичекно, постійний радник проекту Twinning Іріна Бернштайн, заступник керівника проекту від Данії Шарлот Юуль Хансен та менеджер проекту від Представництва ЄС в Україні Філіп Борі.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у засіданні наглядової ради взяв Сергій Копань, головний консультант сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами.

Наступне засідання заплановано на березень 2013 року.

Актуально? Розкажіть друзям!