Розпочалася міжнародна конференція «Професія в перспективі 2012»

10 жовтня 2012 р. у м. Баку, Республіка Азербайджан, розпочалася міжнародна конференція «Професія в перспективі 2012». Цьогорічна конференція присвячена розгляду питання підвищення ефективності та результативності державної служби шляхом оцінки персоналу.

Метою конференції є інформування учасників про останні події, виклики та перспективи, а також загальні процедури управління людськими ресурсами, зокрема вивчення міжнародного досвіду щодо системи оцінки персоналу на державній службі, загальних процедур управління людськими ресурсами.

У конференції взяли участь керівники органів державної влади, що відповідають за реалізацію державної політики та функціональне управління державною службою у різних країнах світу. З вітальною промовою виступили Бахрам Халімов, Голова Комісії з питань державної служби при Президентові Республіки Азербайджан; Хеннінг Твістен, Керівник німецького товариства міжнародного співробітництва в м. Баку; Айрі Алаківі, секторальний менеджер програми SIGMA.

Від Національного агентства України з питань державної служби в заході бере учать Ірина Лучинська, головний консультант сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Актуально? Розкажіть друзям!