Відбулася робоча поїздка працівників Національного агентства України з питань державної служби та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу до Луганської області з метою надання методично-консультативної допомоги з питань в

  29-30 серпня відбулась робоча поїздка начальника Контрольного управління Нацдержслужби України Юрія Єгорова та завідувача сектору галузевої експертизиЦентру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Івана Рощина до Луганської області.

Метою поїздки є надання методично-консультативної допомоги з питань впровадження законодавства про державну службу відповідно до пункту 200 Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

29 серпня у Луганському Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, установ і організацій семінар з питань впровадження нового законодавства про державну службу.

Під час заходу висвітлено питання сучасного стану адміністративної реформи, розробки профілів професійної компетентності посад державної служби, консультативного та науково-методологічного забезпечення функціонального обстеження органів виконавчої влади та функціонування служб персоналу в умовах впровадження законодавства про державну службу.

У ході семінару виступили Юрій Єгоров, начальник Контрольного управління Нацдержслужби України, Іван Рощин, завідувач сектору галузевої експертизи Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, керівники апаратів та працівники кадрових служб районних державних адміністрацій.

З метою перевірки ходу проведення функціонального обстеження обласної та районних державних адміністрацій Юрій Єгоров та Іван Рощин відвідали засідання робочої групи з питань організації проведення функціонального обстеження у Луганській області. Відкрив захід заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації, керівник робочої групи Олександр Остапенко.

Під час засідання було обговорено питання щодо організації роботи та основних проблемних питань по проведенню функціонального обстеження в структурних підрозділах обласної державної адміністрації та районних державних адміністраціях Луганської області.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини