Представник Центру взяв участь у науково-практичній конференції «Управління інформаційною безпекою. Українські реалії»

15 лютого 2012 року в Інституті спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» відбулась науково-практична конференція «Управління інформаційною безпекою (ДСТУ ISO/IEC 27001:2010). Українські реалії».

У роботі конференції взяли участь представники Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Державної служби з питань захисту персональних даних, Технічного комітету стандартизації України №20 «Інформаційні технології», інших органів державної влади, банківських установ, компаній аудиторів інформаційної безпеки.

 Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у конференції взяв завідувач сектору проектів інформатизації Юрій Щепотко.

Основна мета конференції - визначення місця і ролі стандарту ДСТУ ISO/IEC 27001:2010 в системі нормативно-правових актів України, зокрема з питань захисту персональних даних і захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах; особливості його впровадження і застосування, включаючи галузеві аспекти та міжнародний досвід.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини