Відбулось перше засідання Наглядової ради проекту Twinning для Мінінфраструктури України

5 грудня 2012 року у приміщенні Міністерства інфраструктури України відбулось перше засідання Наглядової ради проекту Twinning «Координація і розвиток мультимодального транспорту та логістичних процесів в Україні».

У ході зустрічі було здійснено загальний огляд заходів, реалізованих протягом першого звітного періоду, обговорено поточний стан впровадження проекту, а також здійснено планування на наступний квартал.

У засіданні взяли участь заступник директора департаменту координації політики розвитку інфраструктури та туризму Мінінфраструктури України, заступник керівника проекту від України Костянтин Савченко; керівник проекту від Французької Республіки, Ерік Хойруп; постійний радник проекту, Крістоф Шеве; начальник відділу перспектив розвитку пріоритетних транспортних мереж департаменту координації політики розвитку інфраструктури та туризму Мінінфраструктури України, парнер постійного радника проекту, Оксана Бабій та менеджер проектів від Представництва ЄС в Україні, Світлана Дідківська.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Актуально? Розкажіть друзям!