Відбувся круглий стіл на тему: «Підготовка вищих керівних кадрів в умовах розвитку інформаційного суспільства та електронного урядування: проблеми та шляхи їх вирішення»

4 жовтня 2012 року у приміщенні Національної академії державного управління при Президентові України відбувся круглий стіл за міжнародною участю на тему: «Підготовка вищих керівних кадрів в умовах розвитку інформаційного суспільства та електронного урядування: проблеми та шляхи їх вирішення».

Захід організовано за участю Координатору проектів ОБСЄ в Україні, Державного агентства з пиатнь науки, інновацій та інформатизації України, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України, ТОВ «Арт-мастер».

Основна мета заходу обговорення питань щодо підготовки державних службовців в умовах розвитку інформаційного суспільства, електронного урядування, а також комплексу проблем, пов’язаних із становленням інформаційного суспільства в Україні, впровадженням і використанням інформаційно-комунікаційних технологій в державному управлінні, розробкою новітнього наукового, організаційного та технологічного забезпечення.

Від Нацдержслужби у заході взяли участь перший заступник директора – начальник експертно-аналітичного відділу Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлія Лихач, завідувач сектору проектів інформатизації Юрій Щепотко.

За результатами проведення круглого столу підготовлено проект відповідної резолюції з окресленням шляхів вирішення проблем що існують в ІТ-cфері.

Актуально? Розкажіть друзям!