Відбудеться щорічний Рішельє-форум публічної служби

22 вересня відбудеться щорічний Рішельє-форум публічної служби. Цього року його напрямок - «Архітектура нової моделі публічної служби».

Цього року його напрямок - «Архітектура нової моделі публічної служби».
 
Організатори: Національне агентство України з питань державної служби НАДС та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.
 
Будемо порушувати такі теми:
  • забезпечення інституційної стійкості і спроможності держави в умовах війни;
  • інновації в управлінні людськими ресурсами, адаптація HR-процедур до умов війни та повоєнного відновлення країни;
  • практичні аспекти цифровізації;
  • запровадження нової моделі оплати праці;
  • набуття публічними службовцями нових компетентностей, зокрема старт проекту з онлайн-навчання англійської мови як офіційно ділової для усіх публічних службовців;
  • посилення інституційної спроможності органів державної влади у сфері європейської інтеграції.
 
Центральною подією Форуму стане презентація системного інструменту для державних службовців України з безкоштовного вивчення англійської мови. Її можна буде як вивчати з початкового рівня, так і поглибити знання й розвинути практичні навички. Українські службовці зможуть вивчати англійську за програмами найбільшої у світі освітньої компанії @EF Language Learning Solutions Ltd. В цьому їм допомагатимуть 380 міжнародних викладачів.
 
Серед запрошених учасників Форуму: Фредерік Куне, Керівник Програм співробітництва Представництва ЄС в Україні, Олександр Корнієнко, Перший заступник Голови Верховної Ради України, Ольга Стефанішина, Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Михайло Федоров, Віце-прем'єр-міністр України - Міністр цифрової трансформації України, Міністр КМУ Олег Немчінов, Ґрегор Вірант, Голова Програми SIGMA , Голова Офісу Ради Європи в Україні, Представник Генерального секретаря Ради Європи з питань координації програм співробітництва Ради Європи Стен Ньорлов.
 
Початок о 10.00.
 
Детальна інформація - https://richelieu-forum.mozello.com/
Програма Форуму - https://bit.ly/3SaT55u

Актуально? Розкажіть друзям!