Повідомлення
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Проведено Форум партнерів 2022

17 листопада 2021 року відбувся Форум партнерів із представниками посольств, проєктів та програм міжнародної технічної допомоги. Головною метою заходу є формування спільного бачення основних завдань та цілей, а також реалізації започаткованих проєктів з метою подальшого вдосконалення державного управління та державної служби.

Голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина у вступному слові наголосила, що НАДС високо цінує підтримку партнерів та сподівається на подальшу плідну та ефективну співпрацю задля розвитку професійної, ефективної, стабільної та політично неупередженої державної служби.

У вітальних промовах  Керівник операційного відділу “Належне врядування та демократизація” Представництва ЄС в Україні Ксав’єр Камю, Спеціальний представник чинного Голови ОБСЄ в Україні, координатор проєктів ОБСЄ в Україні, Посол Генрік Вілладсен, Голова Офісу Ради Європи в Україні, Представник Генерального секретаря Ради Європи з питань координації програм співробітництва Ради Європи Стен Ньорлов, Регіональний менеджер програми OECD/SIGMA в Україні, регіональний менеджер ENI EAST Мартінш Крієвінш підкреслили, що подальше співробітництво з НАДС є вкрай важливим, а також наголосили, що спільне бачення цілей та завдань для їх подальшого втілення в життя є одним з ключових моментів успішної співпраці.

Під час першої пленарної сесії конференції Голова НАДС Наталія Алюшина представила цілі та пріоритети діяльності НАДС, зокрема оплати праці на основі класифікації посад, управління людськими ресурсами на державній службі та в органах місцевого самоврядування, посилення спроможності системи професійного навчання, реалізації державної політики європейської інтеграції, принципів недискримінації та ґендерної рівності тощо. Крім того, були презентовані пріоритети подальшої співпраці.

У рамках другої пленарної сесії представники міжнародних проєктів та програм презентували напрацювання в рамках співпраці з НАДС протягом 2021 року та окреслили пріоритети подальшого співробітництва.

У заході взяли участь представники міжнародних організацій, проєктів та програм міжнародної технічної допомоги, міжнародні та вітчизняні експерти, представники НАДС, Вищої школи публічного управління, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Актуально? Розкажіть друзям!

Галерея зображень

{gallery}4123{/gallery}