Розпочато серію тренінгів для державних службовців з питань виконання Угоди про асоціацію з ЄС

13-15 березня ц.р. за ініціативи Урядового офісу з питань європейської інтеграції відбувcя перший із трьох запланованих тренінгів для державних службовців центральних органів виконавчої влади з практичних питань виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Організаторами цього заходу є Урядовий офіс з питань європейської інтеграції, Національне агентство України з питань державної служби,  Коледж Європи у Натоліні (м. Варшава, Польща) та Польсько-Американська Фундація Свободи.

Учасниками тренінгу є державні службовці з міністерств юстиції, економічного розвитку і торгівлі, фінансів, аграрної політики та продовольства, інфраструктури, енергетики та вугільної промисловості, освіти і науки, охорони здоров'я, соціальної політики, Національного агентства України з питань державної служби, Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції, Адміністрації Президента України, а також Урядового офісу з питань європейської інтеграції.

У ході заходу основну увагу буде приділено питанням наближення законодавства України до права ЄС, функціонуванню правової системи ЄС, координації заходів з виконання Угоди про асоціацію.

 Фотогалерея

Актуально? Розкажіть друзям!