Повідомлення
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

У НАДС розпочали онлайн-навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Інноваційні технології управління персоналом»

Національне агентство України з питань державної служби спільно з Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Українською школою урядування у рамках партнерського співробітництва з Представництвом Фонду Ганса Зайделя в Україні розпочинають онлайн-навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Інноваційні технології управління персоналом», які проходитимуть 9, 23 жовтня та 4 листопада 2020 року.

З вітальним словом до учасників навчань звернулася Голова НАДС Наталія Алюшина, зауваживши, що Україна потребує сьогодні державних службовців нової формації, здатних здійснювати професійну діяльність в умовах ризиків, викликів та пошуку ефективних рішень і напрямів дій, направлених на забезпечення соціально-економічного та політичного розвитку держави. Вивчення і реалізація на практиці міжнародного досвіду у сфері управління персоналом є одними із пріоритетних завдань підвищення професійної компетентності державних службовців.

Наталія Алюшина подякувала за експертну підтримку та сприяння в організації і проведенні навчань за вищевказаною програмою Представництву Фонду Ганса Зайделя в Україні та Баварській школі управління.

Наразі учасниками підвищення професійної компетентності за програмою «Інноваційні технології управління персоналом» стали більше 100 державних службовців категорій «Б» та «В» із 13 державних органів виконавчої влади. Зокрема це представники Офісу Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів, Міністерства освіти і науки, Міністерства розвитку громад та територій, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Державної податкової служби, Державної міграційної служби, Національного антикорупційного бюро України та ін.

Під час навчання за участі представників Баварської школи управління буде здійснено огляд сучасних підходів, методик та технологій управління персоналом і лідерства; представлено інноваційні механізми планування потреб й інструменти відбору персоналу, а також їх застосування на практиці; проаналізовано новітні принципи і методи тайм-менеджменту тощо.

За результатами навчання учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Актуально? Розкажіть друзям!

Галерея зображень

{gallery}3703{/gallery}