Відбувся круглий стіл на тему «План дій та управління проектами РЄ: розвиток потенціалу»

13 червня 2013 року у приміщенні Національного агентства з питань державної служби України відбувся круглий стіл щодо реалізації Плану дій Ради Європи для України на 2011 – 2014 роки на тему: «План дій та управління проектами: розвиток потенціалу».

Під час круглого столу було презентовано «Посібник з питань Плану дій та управління проектами» Ради Європи, що був створений для працівників апарату Ради Європи, керівників проектів і координаторів від українських міністерств та установ, які беруть участь у виконанні зазначеного Плану дій. Метою створення цього посібника є забезпечення керівників практичним інструментарієм для подальшого сприяння плануванню, виконанню та узагальненню результатів проектів за підтримки Ради Європи в Україні.

Зі вступними словами виступили Голова Нацдержслужби України В’ячеслав Толкованов, керівник відділу підрозділу стратегічного планування і мобілізації ресурсів директорату реалізації програм Ради Європи Аркадій Ситін, заступник Голови Офісу Ради Європи в Україні Олена Литвиненко та Координатор програм Шведського агентства міжнародного розвитку Sida Посольства Швеції Ольга Сандакова.

Участь у зустрічі взяли представники органів державної влади України та державних установ, що працюють над реалізацією програми співробітництва з Радою Європи в рамках Плану дій РЄ для України на 2011 – 2014 роки.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини