Відбулась робоча зустріч щодо підготовки проекту Twinning для Міністерства доходів і зборів України

14 червня 2013 року відбулася робоча зустріч щодо підготовки детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning для Міністерства доходів і  зборів України «Підтримка Державної митної служби України у розвитку інтегрованого управління кордонами».

Під час зустрічі було обговорено проект детального технічного завдання (Fiche), зокрема майбутні результати та заходи для реалізації зазначеного проекту Twinning, а також надано рекомендації щодо доопрацювання Twinning Fiche. Крім того, було обговорено питання щодо визначення керівника проекту та партнера постійного радника проекту Twinning.

Участь у зустрічі взяли заступник начальника відділу організації митного контролю в пунктах пропуску управління організації митного контролю і оформлення департаменту митної справи Міністерства доходів і  зборів України Сергій Шуть та головний державний інспектор відділу міжнародної технічної допомоги управління митного співробітництва департаменту міжнародних зв'язків Міністерства доходів і  зборів України Олександр Бойко.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Ірина Лучинська та головний консультант відділу управління проектами Ольга Денисюк.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини