Поглиблення співпраці між представниками українських органів державної влади та представниками державних органів країн-членів ЄС

27 червня 2013 року у приміщенні Національного агентства України з питань державної служби відбулася зустріч постійних радників проектів Twinning та їх партнерів від українських органів державної влади.

Під час зустрічі обговорювались практичні аспекти взаємодії постійних радників проектів та їх партнерів від України під час впровадження проектів Twinning, а також можливості поглиблення співпраці між партнерами з метою ефективного досягнення результатів проектів. Крiм того у рамках заходу учасники зустрічі обмінялися досвідом та найкращими практиками у процесі реалізації проектів Twinning.

Зі вступними словами виступили Голова Національного агентства України з питань державної служби, директор Адміністративного офісу програми Twinning В’ячеслав Толкованов та керівник напряму «Реформа державного управління» Представництва Європейського Союзу в Україні Володимир Кондрачук.

У зустрічі взяли участь представники Вищого адміністративного суду України, Державної служби статистики України, Національного агентства з акредитації України, Державної авіаційної служби України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціальної політики України, Представництва Європейського Союзу в Україні, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та постійні радники проектів Twinning.

 

Довідково

З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини