Засідання Української частини Підкомітету № 4

3 липня 2013 року у приміщенні Міністерства енергетики та вугільної промисловості України відбулось засідання Української частини Підкомітету № 4 «Енергетика, транспорт, ядерна безпека та екологія» Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС (далі – Підкомітет №4) під керівництвом заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України – керівника апарату Андрія Бондаренка.

Метою засідання було обговорення стану виконання домовленостей, досягнутих під час сьомого спільного засідання Підкомітету № 4 та обговорення позицій української сторони стосовно питань, винесених на розгляд засідання Підкомітету №4, яке планується провести в липні 2013 року в м. Брюссель.

У заході взяли участь члени Української частини зазначеного Підкомітету – представники центральних органів виконавчої влади.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у засіданні взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини