Робоча поїздка представників Нацдержслужби України до Чернігова

4 липня 2013 року з метою виконання завдань Указу Президента України від 24 травня 2013 року № 307/2013 «Про заходи щодо забезпечення здійснення місцевими державними адміністраціями виконавчої влади на відповідній території» та роз’яснення і забезпечення реалізації завдань Державної цільової програми розвитку державної служби на період до 2016 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 13 травня 2013 року № 350, за дорученням Голови Нацдержслужби України відбулася робоча поїздка представників Нацдержслужби України до м. Чернігів Чернігівської області.


У складі делегації Нацдержслужби України участь у робочій поїздці взяла директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Канавець Марина Володимирівна.

У рамках візиту директор Центру М. Канавець провела робочу зустріч із заступниками голови Чернігівської обласної державної адміністрації Шанойло Олександром Михайловичем та Геращенко Віктором Михайловичем, у ході якої обговорено пріоритети подальшої співпраці, надання методично-консультативної допомоги місцевим органам виконавчої влади щодо проведення функціонального обстеження та використання на регіональному рівні інструментів інституційної розбудови Twinning і ТАІЕХ.

Також представники Нацдержслужби України відвідали Управління державної служби Головдержслужби в Чернігівській області та Чернігівський центр перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств та організацій.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини