Відбулося засідання Наглядової ради проекту Twinning для ВАСУ

5 липня 2013 року у приміщенні Вищого адміністративного суду України відбулося засідання Наглядової ради проекту Twinning «Підвищення ефективності та якості управління адміністративних судів в Україні».

У ході зустрічі було обговорено стан імплементації проекту у сьомому звітному кварталі, який охоплює період з березня по червень 2013 року, та презентовано план заходів за компонентами на наступний квартал.

У засіданні взяли участь: керівник проекту від України, заступник Голови ВАСУ Дмитро Ліпський, молодший керівник проекту від Литви Віргіліус Валанчус, молодший керівник проекту від Швеції Гьоран Бодін, постійний радник проекту Крістоф Вюртц, партнер постійного радника Світлана Пилипець, керівник сектору юстиції та правосуддя Представництва Європейського Союзу в Україні Андрій Співак, члени робочої групи з реалізації проекту Twinning.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва відділу управління проектами Сергій Копань.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини