Робочі зустрічі з постійними радниками проектів Twinning

26 вересня 2012 року відбулись робочі зустрічі з Крістофом Шеве, постійним радником проекту Twinning «Розвиток і координація мультимодального транспорту та логістичних процесів в Україні», бенефіціаром якого є Міністерство інфраструктури України та Агрісом Бокумсом, постійним радником проекту Twinning «Гармонізація національного фітосанітарного законодавства України відповідно до європейських норм та стандартів», бенефіціаром якого є Державна ветеринарна та фітосанітарнаслужба України.

У ході зустрічей було обговорено процедуру реєстрації проектів Twinning та механізм оформлення посвідки на тимчасове проживання для іноземців, що прибули в Україну. Крім того, піднімалися питання щодо організації засідань наглядових рад проектів, оформлення квартальних звітів за результатами реалізації проектів, планування та підготовки місій європейських експертів до України.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли завідувач сектору координації проектів Twinning Олеся Цикалюк, головні консультанти сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська та Копань Сергій.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини