Відбулася міжнародна конференція "Україна: перемагати завдяки інформаційним технологіям"

27 вересня у готелі "InterContinental Kiev" відбулася міжнародна конференція "Україна: перемагати завдяки інформаційним технологіям".

Захід був організований компанією Cisco,Всеукраїнською громадською організаєю "Реформаторський клуб" і Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України.

Відкрив конференцію Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко, який наголосив на актуальності використання інноваційних технологій у сфері надання публічних послуг та важливості електронного уряду в системі державних перетворень.

У свою чергу засновник Академії електронного врядування Естонії Івар Талло поділився досвідом своєї країни у проведенні реформ за допомогою інформаційних технологій.

У ході заходу були обговорені преспективи створення "електронного уряду" в Україні, вдосконалення механізмів надання публічних послуг населенню за допомогою інформаційних технологій, використання IT-технологій як спосіб у боротьбі з корупцією.

До участі у міжнародній конфереції було запрошено представників органів державної влади, бізнесу, українських і зарубіжних експертів.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу взяв участь завідувач сектору інформаційної структури Андрій Дружинін.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини