Перший заступник Голови Нацдержслужби України Ігор Попов взяв участь у відкритті проекту Twinning для Мінінфраструктури України

21 вересня 2012 року у приміщенні Міністерства інфраструктури України відбулося офіційне відкриття проекту Twinning «Розвиток і координація мультимодального транспорту та логістичних процесів в Україні» за участю першого заступника Голови Нацдержслужби України Ігоря Попова.

Проект буде впроваджуватись Міністерством інфраструктури України спільно з Міністерством екології, сталого розвитку і енергетики Республіки Франція із залученням експертів із Франції, Греції та Болгарії. З українського боку до реалізації також залучено інші установи, зокрема, Укрзалізницю, ДП УДЦТС «Ліскі».

У ході заходу зі вступним словом виступив заступник директора департаменту координації політики розвитку інфраструктури та туризму Міністерства інфраструктури України – заступник лідера проекту від України Костянтин Савченко, Керівник відділу програм зовнішньої допомоги у сфері енергетики, транспорту і навколишнього середовища Представництва ЄС в Україні Вальтер Треттон, перший радник Посла Французької Республіки в Україні Фредерік де Туше.

Перший заступник Голови Нацдержслужби України у своєму вступному слові окреслив основні принципи, здобутки та можливості впровадження інструменту інституційної розбудови Twinning в Україні. Крім того, Ігор Попов відмітив про відповідальний підхід бенефіціара – Мінінфраструктури України до підготовки проекту та наголосив на основних принципах успішності проектів Twinning, враховуючи досвід впровадження 58 проектів Twinning в Україні.

Від Адміністративного офісу програми Twinning участь у конференції взяла координатор зазначеного проекту Twinning, головний консультант сектору координації проектів Twinning Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Ірина Лучинська.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини