За участю представників Нацдержслужби України відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для НААУ

30 вересня 2013 року відбулось засідання наглядової ради проекту Twinning для Національного агентства з акредитації України «Подальше посилення спроможності Національного агентства з акредитації України (НААУ)», у якому взяли участь представники Нацдержслужби України як національного координатора інструменту Twinning.

Проект реалізовується НААУ спільно з партнерами від Федеративної Республіки Німеччина та Великої Британії і спрямований на підвищення безпечності продуктів і послуг в Україні, посилення спроможності української економіки та збільшення обсягу прямих іноземних інвестицій.

Під час заходу були представлені проміжні результати реалізації проекту, в тому числі у сфері акредитації і посиленні спроможності українського законодавства.

У засіданні взяли участь керівник проекту з боку України, радник Голови НААУ Володимир Чекалін, керівник проекту з боку консорціуму країн-членів ЄС Володимир Якубов, постійний радник проекту Х’ю Беррідж, партнер постійного радника Валерій Красюк, члени робочої групи з реалізації проекту Twinning.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла головний консультант сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

 Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини