Відбулось засідання Науково-експертної ради з питань державного управління та розвитку державної служби при Нацдержслужбі України

12 листопада 2013 року у приміщенні Національного агентства України з питань державної служби відбулось засідання Науково-експертної ради з питань державного управління та розвитку державної служби при Нацдержслужбі України.

Засідання відкрив Голова Нацдержслужби України В’ячеслав Толкованов, який зазначив, що одним із напрямів діяльності Нацдержслужби України є наукове забезпечення розвитку системи державної служби та визначення методів і механізму модернізації державної служби відповідно до принципів роботи Європейського Союзу.

Під час заходу були розглянуті результати виконання досліджень і розробок у галузі державного управління, що проводились у 2013 році, а також обговорені питання формування тематики досліджень та розробок на 2014 рік. Крім того, було розглянуто проект концепції Конкурсу щодо визначення кращих прикладних досліджень і розробок у сфері державної служби та її адаптації до стандартів Європейського Союзу.

У заході взяли участь перший заступник Голови Нацдержслужби України Юлія Ковалевська, директор Інституту підвищення кваліфікації керівних кадрів Валентина Гошовська, доцент Національної академії державного управління при Президентові України Володимир Купрій, директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець та інші члени Науково-експертної ради.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини