Представниками Нацдержслужби організовано зустріч щодо підготовки проекту Twinning для Державної казначейської служби України

В рамках другої місії рамкових експертів 20 грудня 2013 року відбулася робоча зустріч щодо підготовки детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning «Транспонування ІПСАС в систему державного обліку України».

В ході зустрічі обговорювалися питання розробки детального технічного завдання проекту, зокрема внесення змін до логічної матриці та бюджету зазначеного проекту.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь головний консультант сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини