Відбулася зустріч щодо підготовки проектів Twinning для Державної фінансової інспекції України, Державної казначейської служби України та Міністерства доходів і зборів України.

Робоча зустріч щодо підготовки детальних технічних завдань (Fiche) проектів Twinning «Поліпшення Державного внутрішнього фінансового контролю в Україні», «Транспонування ІПСАС в систему державного обліку України» та «Зміцнення потужностей Міністерства доходів і зборів України щодо податкової системи в Україні» відбулась 27 грудня 2013 року у приміщенні Міністерства фінансів України.

Під час зустрічі було обговорено план доопрацювання детальних технічних завдань зазначених проектівTwinning та питання щодо співпраці в рамках проектів.

У заході взяли участь представники Державної фінансової інспекції України, Державної казначейської служби України, Міністерства фінансів України, Міністерства доходів і зборів України.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь заступник директора Адміністративного офісу програми Twinning, завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська та головний консультант сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

 Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини