Відбулася Всеукраїнська конференція «Наука і влада: реформи регіонального рівня»

  13 – 14 вересня в м. Яремче Івано-Франківської області відбулася Всеукраїнська конференція «Наука і влада: реформи регіонального рівня».

Захід організовано Нацдержслужбою України, Івано-Франківською обласною державною адміністрацією та обласною радою, Яремчанською міською радою, магістратурою державної служби Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

У ході заходу були обговорені проблеми реалізації адміністративної реформи на регіональному рівні, визначені наукові підходи щодо впровадження нового законодавства про державну службу, вироблені пропозицій щодо оновлення Державного стандарту магістерської спеціальності «Державна служба» відповідно до вимог сучасної практики державного управління.

Участь у конференції прийняли представники центральних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку магістрів за спеціальністю «Державна служба».

Від Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС взяли участь директор Центру Марина Канавець та її заступник Лариса Жабенко.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини